Lounges

Bij elke thuiswedstrijd kan u terecht in:

  • De Willy Hox lounge, gelegen aan en met zicht op het veld.
  • De Tony Rombouts lounge, een gezellig cafétje in de hoofdtribune.
  • Club 37, een stijlvolle plek voor zakenpartners, sponsors en genodigden. 


Willy Hox
Welkom in de venieuwde Willy Hox Lounge. Waar de lounge eerst nog de allures had van een verfijnde cantine heeft ze nu de looks van een fancy bar. Een aangename plek om met vrienden en kennissen te genieten van een glaasje voor, tijdens of na de wedstrijd. De zwarte toog en bijpassende achterwand zorgen samen met de nieuwe designverlichting boven de toog voor een ingetogen sfeer die de bar dat bijzondere hedendaagse gevoel geeft. Met de nieuwe muziekinstallatie proberen we de juiste sfeer neer te zetten zodat het na de wedstrijd aangenaam vertoeven wordt en wie weet, om regelmatig een feestje te bouwen rond de overwinning. Deze lounge is tevens ook de plek waar de VIP diners zullen doorgaan.

Tony Rombouts
Gelegen aan de trappen van de hoofdtribune, de tribune die zo veel mooie momenten heeft gezien en meegemaakt. In dit gezellig cafétje ervaar je de sfeer die een traditieclub als Sporting Hasselt uitstraalt. Ver vervlogen glorietijden, maar ook tijden van crisis. Eén gevoel is echter nooit weggegaan en zal ook nooit verdwijnen: het eergevoel, de fierheid die de supporters hebben voor "De Spor". Om hier een idee van te krijgen moet u maar eens binnengaan, een pint bestellen en naar de achterste wand lopen.

Club 37
Ooit had Club 37 naam en faam op Sporting. Veel supporters hebben nog steeds goede herinneringen aan de tijd die ze er doorgebracht hebben. Het werd dus tijd om Club 37 vanonder het stof te halen en nieuw leven in te blazen.
De club wordt opengesteld voor alle sponsors, hun genodigden en zakelijke partners van Sporting Hasselt. Ze krijgen een aangename ruimte waar het goed zal zijn om met mekaar van gedachten te wisselen of gewoon te genieten van een fris glaasje. Kortom, een aangenaam en zakelijk trefpunt.